Wat zal er gebeuren als we allemaal op verschillende manieren naar dezelfde dingen kijken?

Bekijk de wereld door mijn ogen.

Mijn werk is een uitdrukking van waar ik het meest gepassioneerd over ben...

Verhalen vertellen, eenvoud en menselijke interactie.

Hi I’m Justin

Ik ben een autodidactisch fotograaf en videograaf, gevestigd in Roeselare, België. Ik ben een portret, lifestyle- en dansfotograaf. Ik eet plantaardig. Ik ben een yogi. Ik hou van de wereld rondreizen!

Als gepassioneerd choreograaf en dansdocent werk ik elke dag met beelden die ik visualiseer en vertaal naar de buitenwereld. De beelden kunnen vluchtige impressies zijn, maar evengoed taferelen met zo’n grote impact dat ze een invloed hebben op mijn hele manier van zijn.

Ik maak het mijn missie en filosofie om zo’n soort beelden vast te leggen. Fotografie is altijd al een grote passie voor mij geweest. Ik heb een voorliefde voor het creëren van mooie beelden, zowel in de studio als op locatie. Door de kruisbestuiving van mijn kennis over dans en fotografie ontstaan er unieke pareltjes onder de vorm van blijvende herinneringen.

Door mijn eigen ervaringen als danser voor de camera, heb ik een hoog bewustzijn van de impact van zowel stilstaande als bewegende beelden. Dit maakt het mogelijk om de essentie van jouw eigen unieke stijl in de verf te zetten.

1124+

7496

13+

27+

koffies gedronken dit jaar

foto's gemaakt

dit jaar

danskampen gefilmd

dit jaar in roeselare

projecten afgerond dit jaar in Roeselare

Mooie woorden

Iemand die zijn artistieke talenten vanuit zijn passie voor dans gebruikt om dit vast te leggen op beeldmateriaal, is Justin.

Belangrijk zijn de expressie, de houding, alle details,... het resultaat mocht er zijn!

Communie Charles en Camille.

Phoebe keek uit naar de fotoshoot voor haar communie. Toen het moment daar was, was ze dan toch wel verlegen.

Jullie wisten haar heel goed op haar gemak te stellen! Het werd een leuke ervaring met een prachtig resultaat!!

Alleen superlatieven voor het mooie resultaat van de fotoshoot die Justin heeft verzorgd. De speelse ongedwongen stijl en het (in ons geval) vertrouwde kader, zorgden voor een leuke ervaring en voor beeldmateriaal vol oprechte expressie. Fotografie is de kunst van het zien (en het laten zien) en zoiets vergt het soort artistieke bevlogenheid waar Justin ook als choreograaf en dansdocent kan uit putten. Oog voor detail in beweging, houding, expressie, setting, sfeer en een passie voor perfect (of perfect imperfect) lijken zowat de krachtlijnen in Justin’s werk … Would do this again in a heart beat!

— Ilse Naert

— Winny Plysier

— Lesley Decru

Hooglede — België

Roeselare — België

Staden — België

ontdek

Lees meer

Lees meer